Kunde inte hålla mig…

… efter olje- och filterbyte, ny kylarvätska och ett avgassystem inte längre fullt med vatten och bensinrester. Var ju bara tvungen att göra en provstart!

Lite imponerad över att det  startar så snällt och att motorn faktiskt går så tyst som den gör. Visserligen helt nytt batteri, men stiften lär inte vara bytta på länge och jag har precis dessutom delvis renoverat slangarna till soppakranen. Förvånad också över ljudnivån, bara en burk och Akra dessutom men låter inte alls särskilt mycket. Ska inte vara några problem få detta genom besiktningen och ljudkollen på bandagar!

Apropå starta, att ungefär varannat startförsök slutar med oljud från startrelät och släckta instrument kanske inte är så konstigt vid närmare eftertanke. En titt under sadeln avslöjar varför…

Något för en kommande mekdag att ordna upp. Egentligen håller jag ju på att göra klart våra två R1:or för kommande Dynamite TrophyGelleråsen, men jag verkar hela tiden sakna nånting för att komma vidare där så då blir det lite pausmek på en TRX.

Apropå det, förra gången jag hade hojen fick jag specialgjort en egen upphängning för ljuddämparen så jag kunde plocka bort passagerarfotpinnarna. Tillsammans med en dåvarande kollega måttade jag upp och gjorde en jigg så han kunde svetsa en ersättning. Det blev två exemplar och jag blev faktiskt positivt överraskad när det visade sig att den jag monterade faktiskt fanns kvar! Så efter lite handpåläggning mha slippapper och färg är den nu tillbaka!

Åh, inte att förglömma: Den där skon hör hemma på varje bild!

1 ping

  1. […] blev även tid att snygga till det ihoptejpade ormboet under sadeln och vända batteriet åt rätt […]

Kommentarer har inaktiverats.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com