Äntligen dags igen!

Sedan Anderstorp har det inte blivit så mycket körning, några pass på Sviestad i samband med Apriliaklubbens bandag är allt. Istället har det varit väldigt mycket underhåll och mekande på både hojar och bil. Hittade ju saker i oljan på racehojen som verkligen inte skulle vara där, vilket föranledde en del hicka och panik. Det verkar dock inte vara nåt i nuvarande motorn så jag kör på, för nu är det dags!

image

Äntligen kommer en av årets höjdare, 4 dagar på Gotland Ring. I år åker vi dessutom direkt ner till omgång 2 av Speedster Cup och SM på Sviestad i Linköping när vi är klara på “Öjn”. Kommande vecka blir alltså intensiv men förhoppningsvis roligare än att bara pendla till garaget för att fixa saker på tre hojar och en transport. Mängden packning som behövs för 6 dagar på bana inkl tävling blir nästan löjligt, jag har ägnat 5 timmar åt att göra slutlig prepp av hojar och försöka pussla ihop packningen så att vi får plats med allt.  Då har vi ändå en hög/lång Sprinter att vräka in saker i…

Hoppas vi ses på någon av dagarna, vi håller som vanligt till vid den rostiga blå bussen med Team r2d2-dekal!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com