Speedster Cup, förberedelser del 3

Utrustning

SprinterFunderingar på att prova på racing har funnits några år. Det har bara varit lite, lite för långt kliv att ta ekonomiskt och praktiskt. När vi 2014 bestämde oss för att köpa en egen transportbuss för att få det lite enklare med bankörningar kom verkligheten närmare funderingarna. Nu fanns åtminstone ett sätt att ta sig till träning och tävling. Fortfarande hände inte så mycket då det tog emot att byta gathojen mot en ren racehoj, att köpa en till var inte att tänka på.

Någonstans här fick jag chans att köra Endurance på en Aprilia Shiver tillsammans med Otto Johansson Motorsport och SPG. På hösten efter det kom ett erbjudande om att låna en hoj, i utbyte mot att jag körde den i Speedster Cup. Visserligen med behov av motorbyte och lite annat, men motor och övriga delar fanns. Nu blev funderingarna helt plötsligt fullt verkliga och i november hämtades en något skamfilad Aprilia Mille hos Anders i Sorunda.

IMG 2014-12-13 08.06.17Under vintern byttes motor och Betty bänkades framgångsrikt med hjälp av Patrik, samtidigt insåg jag att min älskade Tuono V4 trots allt var tvungen att säljas för att få loss både utrymme och finanser. Det är dock en annan historia. Efter en del mekande gjorde vi premiär på Gelleråsen 22/4 på Bridgestonedagen tillsammans med Grevens Mc-delar, kanske inte helt framgångsrikt. Personlig utrustning hade jag ju innan, men tack vare lite sponsring från SMX blev det lättare att komplettera och lite tidigare mässfynd kommer väl till pass.

Premiären på Anderstorp närmar sig nu snabbt liksom verkligheten att jag plötsligt har kommit ikapp mina drömmar! Fortfarande inte helt säker på om det är positivt eller inte…

IMG 2015-04-19 17.19.03

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com