Annat i livet

Jaha, efter nästan 3 veckors träningsuppehåll är det dags att försöka komma igång igen. Det har varit mycket med förkylning och halsont denna vinter, och en hel del annat att göra utanför gymmet i januari. För att underlätta återkomsten fuskar jag några dagar och kör igång med Kreatin direkt istället för att vänta till efter helgen. Annars kommer jag väl aldrig igång. 3 veckor kan väl tyckas inte så farligt, men jag räknar med att det tar lika lång tid att komma tillbaka. Det är 6 tappade veckor och då börjar vi närma oss mars…

image

Har under ett par månader försökt köpa nya byxor till gymmet också, utan att behöva betala en förmögenhet. Döm om min förvåning när den storlek jag haft under ganska många år inte passar, nästan oavsett märke. Har man börjat göra träningskläder mindre i storlekarna också? Nej, det handlar inte om att de inte passar i midjan. Large är för korta, WTF!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com