Tvärstopp!

Hit men inte längre, tyckte kroppen. Det har varit dåligt med gymmandet under hösten, bl a på grund av arbete på annan ort och mycket (för mig) boende på hotell. Nästan hela oktober försvann också pga magproblem. Trots det lyckades jag i november uppnå målvikten 90 kg, jag inbillar mig att det till stor del gick för att jag startade om träningen helt och började från början med grundläggande Starting Strength-program. Precis som när jag klev iväg till gymmet första gången 2013.

Sen kom tvärstoppet. Ett par täta resor i jobbet och sedan en knepig förkylning har nu hållt mig borta helt från vikterna i två veckor. Igen. Gamla skador i kroppen som jag inte blir av med men som heller inte ska störa har börjat göra ont igen i samband med förkylningen. Det blir tufft efter det här att komma igen och hinna till slutmålet 92 kg inför RR-säsongen 2015. I början på maj ska jag cykla Lidingöloppet MTB och då hade jag tänkt vara där.

Jag vet inte hur mycket återhämtning det blir med sjukdom i kroppen, men på nåt sätt får väl dessa veckor vara lite uppladdning. Gamla skador som gör ont igen bör man nog dessutom lyssna på, då är nånting i obalans. Det är inte alltid kul att gå på gymmet, men nu börjar jag tröttna på den här trafiken av hinder och vill konstigt nog tillbaka. Gärna innan jag tappar rutinen att gå dit.

Kraftkällan

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com