Sista dagen denna gång

Ja, på Gotland Ring med Inte Bara Fest alltså. Hur gick det då? En uppförsbacke under förmiddagen utan att kunna slappna av eller hitta sittställning, delvis på grund av väldigt ojämnt tempo i gruppen och faktiskt lågt tempo hos många. Med lite ny taktik att gå ut först i passet börjar det bli bättre, jag får köra som jag vill nästan hela passet innan jag börjar komma ikapp folk, och det är tyvärr 3-4 förare till som verkar ha samma problem.

Vädret är trots prognos det bästa vi haft, vi fryser nästan inte alls och solen värmer märkbart för första gången. Kanske hjälper det till att få de trasiga kroppsdelarna att fungera hyggligt, det går lättare igen för varje pass även om framdäcket verkar har gjort sitt. Börjar få svårt att hålla ihop spåret så det går gärna lite brett bland annat upp över Altaret. Trots det lyckas jag sätta min bästa tid på sista passet, det är också ett av de roligaste då jag får jaga ikapp ett par såna där riktiga sporthojar innan vi kommer in i trafik igen och jag kliver av.

Tillbaka i depå kommer en KTM sladdande och Mattias drar av sig hjälmen och skrattar att han har allt på film, inklusive de breda svarta spåren som blir. Jag tyckte väl det låg nån bakom i början på passet men när han inte körde om tänkte jag inte mer på det. Tydligen fick han kämpa lite åtminstone, bra gjort att sparka runt en enstånka på 36-tider säger jag! Sluttiden då? 1,35.26 blev bästa notering med ett ganska trist framdäck och ett fortfarande dåligt spår genom Flying 90 och över Altaret. Det är knappt 1,5 sek snabbare än ifjol. Kul att vara här som vanligt, det är gemytligt i depån, men i slutänden ganska missnöjd med tiden. Å andra sidan är både Laila och jag med hojar både hela och relativt rena efter äventyret. Det kan tyvärr inte alla hävda.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com