Missar målet med ett kilo!

Ett av målen när jag ramlade in på gymmet i september var att lägga på mig 5 kg muskler fram till april, alltså öka i vikt från mina normala 83 kg till 88 kg på dryga 6 månader. Ett inte helt verklighetsfrämmande mål, men såhär i slutet på mars kan vi väl säga att jag missar det målet…

Jag vägde 88 kg redan i början av januari!

Nåväl, då sätter vi ett nytt mål eftersom jag fortfarande fick plats i skinnstället, vad sägs om 2 kilo till upp 90 kg då? Borde gått som en dans på den tid som var kvar, men tänk vad man kunde bedra sig! Tydligen har jag passerat den första, enkla ökningen redan och vant kroppen vid träningen trots att jag i flera år verkligen jobbat på att undvika motion…

Jag kommer landa på ungefär 89 kg lagom till måldatumet 1:a april och missar alltså även det målet!

Kan man säga att träning är bortkastat då? Eller ska man nöja sig med att ha kommit i hyggligt shortstrim för en 44-åring, det börjar bli svårt att hitta kläder i garderoben som fortfarande sitter skönt och att det förmodligen kommer finnas betydligt mer ork att lotsa hojen runt banorna i sommar?

Jag tycker det är nära nog för en soffpotatis, så jag släpper det och hittar på en ny utmaning!

selfie

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com