Hojtur inställd. Snöväder.

En kort stund fanns förhoppning att få köra en sväng även idag, trots att det lovats sämre väder än det som varit senaste veckan. Det gick över, istället fick dagen ägnas åt lite pyssel.

Hoj parkerad i depåstödetMaltek Quicklock är bra prylar. Har legat i låda i garaget några veckor eftersom jag inte alls tycker om att vara där och pyssla pga temperaturen. Nu börjar det bli dags att använda dem på riktigt så det var väl lika bra att ta sig i kragen när det ändå inte var hojväder. Delvis omonterade i kartong var det ganska enkelt att plocka ihop dem och ställa upp hojarna. Vi funderade länge på att köpa billigare varianter, det finns några olika på bl a eBay och på Rusta, men i slutänden blev det “originalen” beställda från SMX Sports. Känns som att det var rätt val efter att ha skruvat med dem och parkerat två hojar i dem. Vi kommer ju flytta stöden mellan bil och garage en hel del och vill inte vara tvungna att skruva fast dem för att de ska stå stadigt.
Jodå, vi köpte två på en gång… Mest prylar vinner, eller hur var det?

Förpackning Coprt Xperia VFör att fortsätta pysslet fick jag även skärmskyddet till mobilen monterat. Äntligen. Det är en liten historia i sig, där jag lyckades klanta mig med originalskärmskyddet som följde med vid köp. Gjort rent, förberett och tappar skyddet med klistersidan på tröjan. Det blir inte så snyggt efter det… Sen dess har jag i en vecka försökt hitta ett Copter skärmskydd, dyrt men det har fördelen att det kommer med dubbla rengöringsdukar, lite större skrapa, monteringsspray och klarar våtmontering. Mycket lättare att få ett snyggt resultat alltså, trots allt är det ju en touchskärm. Inte det enklaste att hitta visade det sig, tydligen har alla ägare av Xperia V gjort som mig och sen varit tvungna att köpa ett nytt skydd. Efter besök på diverse butiker lyckades jag vända på väg till ICA, 3-butiken mitt emot hade två kvar. Försäljaren undrade till och med om jag ville ha bägge… I slutänden blev det bra såklart, men jag är ändå lite besviken då detta skärmskydd har en mjuk yta. Inte alls samma känsla som glasskärmen. Originalet som kom med telefonen var hårdare och kändes bättre. Men då kanske jag skulle låtit bli att släppa det på en ullig tröja.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com